Το Κτήμα Καναβού βρίσκεται στις Ράχες Κορυθίου, μόλις  2,5χλμ. από την Τρίπολη και αποτελείται από μια έκταση 25 στρεμμάτων κατάφυτη από καρυδιές. Σ΄ ένα ζεστό περιβάλλον που αποπνέει φιλικότητα, το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, αλλά και κάθε είδους επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε ένα χώρο κατάλληλο για τις στιγμές εκείνες που έχουν για όλους μας μια ιδιαίτερη σημασία και αξία. Ένα χώρο που μπορείς να αισθάνεσαι ότι συνυπάρχουν σιωπηλά οι μνήμες, οι εποχές, η παράδοση, η αυθεντικότητα και η καλαίσθητη απλότητα.

 

Η αρχή έγινε όταν ο Γιάννης Καναβός ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ένα έργο ζωής σ  αυτή την άγονη - ως τότε - γη, μελετώντας και πραγματοποιώντας τη δημιουργία ενός μικρού δάσους, από δέντρα που ευδοκιμούν στην περιοχή της Αρκαδίας. H ευχάριστη αυτή ερασιτεχνική στην αρχή της (και άρα με αυθεντικό μεράκι) ενασχόληση, εξελίχθηκε και γιγαντώθηκε με τον καιρό για να καταλήξει στη διαμόρφωση  μιας  αναμφισβήτητα αξιόλογης και πρωτοποριακής για την περιοχή εγκατάστασης.

 

 

 

Η φυσική ηρεμία του τοπίου συνδυάσθηκε με τη μαγεία του αυθεντικού και του παραδοσιακού. Οι λιτές και απέριττες  κατασκευές,  με βάση τα φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο διαμόρφωσαν ένα μοναδικό σκηνικό που σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις και του πλέον απαιτητικού επισκέπτη.

Το Κτήμα Καναβού, ζεστό και φιλόξενο, είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερη εκδήλωση. Το απέραντο πράσινο, τα πετρόκτιστα πεζούλια, τα πολύχρωμα λουλούδια και τα λέιλαντ που αποτελούν φυσικό φράκτη δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση, ότι βρίσκεται μακριά από τα συνηθισμένα, σ΄ ένα χώρο ιδιωτικό που μπορεί να απολαύσει χωρίς χρονικά όρια.

Το πέτρινο παραδοσιακό εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, που χτίστηκε με αγάπη και μεράκι προσφέρεται για την τελετή του μυστηρίου του γάμου ή της βάπτισης. Η πισίνα, το bar, η πέργκολα και το BBQ δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και αποτελούν το σκηνικό για το κοκτέιλ ή τη δεξίωση. Το Κτήμα Καναβού διαθέτει και ένα ξεχωριστό χώρο, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπαυση ή το φρεσκάρισμα του ζευγαριού.

Τόσο ο προσεγμένος φωτισμός όσο και οι τελευταίας τεχνολογίας ηχητικές εγκαταστάσεις καθώς και οι εκλεκτές μουσικές επιλογές του dj μας, δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα για κέφι και χορό μέχρι το πρωί. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ανάλογη διακόσμηση συμβάλλουν στην επιτυχία μιας αξέχαστης εκδήλωσης. Για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας το κτήμα διαθέτει ιδιόκτητο  χώρο στάθμευσης.